Betaalmogelijkheden

Bij ons winkelen betekent veilig winkelen. Het afrekenen gebeurt in een beveiligde omgeving, zodat er met jouw gegevens niets kan gebeuren.

U kunt u bestelling in onze webwinkel betalen via drie mogelijkheden:

1. Betalen via iDEAL;

2. Betalen via PayPal;

3. Betalen via een overboeking;

 

Hieronder zijn de opties toegelicht, mocht u vragen hebben mail gerust.


1. Betalen via iDEAL

 

  

Wat is iDEAL?

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. iDEAL is beschikbaar voor bijna alle Nederlandse banken.


Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

LET OP: Houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode bij de hand tijdens het besteltraject.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de eventuele bezorgkosten van uw bestelling.

  

2. Betalen via PayPal:

 

Hoe werkt PayPal?

  • Bij uw aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren.
  • Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.
  • Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten.
  • Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard

  • 3. Betalen via een overboeking:

  • Wanneer u als club, vereniging of bedrijf besteld dan kunt u ook kiezen om per overboeking te betalen. U ontvangt dan per mail een factuur over het hetgeen u wilt bestellen. Wilt u op deze manier betalen? Neem dan contact met ons op.